🇳🇴 Norsk nettbutikk  🚚  Superrask & gratis frakt  🌱 Bærekraftige produkter

Bærekraftige julegaver til aktive og utforskende barn

Det nærmer seg jul og vi har funnet frem noen forslag til unike julegavetips for barn for bevisste familier. Med disse nøye utvalgte, bærekraftige julegavene kan du glede de små, mens du støtter en mer bærekraftig fremtid. Alt er produsert i EU, naturlig uten bruk av kjemikalier og er av solid bjørkefinér.

Husk at vi har rask levering (gratis på ordre over 2000 kr.) og lageret fullt av varer 🎄🛝🎁

1. Full pakke – eventyrlig klatrestativ:

Et robust og naturlig klatrestativ som oppmuntrer til lek og eventyr. Dette er vår klare bestselger. Klatresettet gleder barn fra 1 til 7 år. Det fremmer barnas utvikling gjennom fysisk aktivitet og bidrar til å øke barnets mot, utvikler hånd-øye-koordinasjon, styrker muskler, forbedrer balansekontroll og motoriske ferdigheter. Hvis du leter etter et trygt og engasjerende leketøy for den lille, er dette det perfekte valget!

Er du kjapp så får du med en gratis ringhuske på kjøpet!

2. Pikler triangelstige & sklibrett/klatrerampe (2-i-1)

Dette geniale startersettet inkluderer en Pikler triangelstige og et smart sklibrett/klatrerampe. Alle elementene i settet er utviklet i henhold til Montessori-metoden, som fremmer muskelutvikling, balansekontroll, utvikling av hånd-øye-koordinasjon og selvtillit. Settet tar lite plass og passer for barn i alle aldre.

3. Montessori-skrivebord

Et interaktivt og lærerikt møbel som fremmer kreativitet og uavhengig lek. Bygget opp av Pikler triangelstigen som base, vil den med denne smarte tilleggsmodulen bli et perfekt skrivebord eller et stilig staffeli. Bordet og staffeliet kan også lett løsnes når barna føler for å skifte fra å male eller skrive til å klatre.

4. Fleksibel slangestige

Dette smarte klatrestativet er det perfekte leketøyet for å holde barna opptatt med noe morsomt, interessant og nyttig. Akkurat som en ekte slange, kan dette treleketøyet forme seg i enhver stilling du ønsker: sikksakkstige, trekant, firkant, trapes, og enhver annen unik form. Perfekt for aktive barn.

Man kan også legge til et klatrenett eller sklie, for enda mer moro.

5. Smart LEGO-boks

Denne geniale oppbevarings- og sorteringsboksen for LEGO® i tre, er uunværlig for alle LEGO-entusiaster. Uansett om du er en ung nybegynner eller en voksen samler, vil denne boksen kunne effektivisere byggeprosessen og holde samlingen din organisert. Ikke bare er det et nyttig verktøy, men det minimalistiske designet gjør den også til et perfekt tillegg til ethvert lekerom eller soverom.

Utforsk disse og flere av våre leker i nettbutikken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Superrask & gratis frakt

Vi tilbyr gratis levering, med 2-4 dagers leveringstid.

Håndlaget i Europa

Produktene vi selger er håndlaget på bærekraftig vis i EU.

CPC / CE-sertifisering

Er det noe vi ikke tar lett på, så er det barnas sikkerhet.

Leker som varer lenger

Det er nok plast i verden fra før. Produktene våre er laget i tre.