🇳🇴 Norsk nettbutikk  🚚  Superrask & gratis frakt  🌱 Bærekraftige produkter

Om oss

Vi tror at lek er en essensiell del av ethvert barns utvikling, og våre leker er designet for å fremme kreativitet og glede.

Vår bakgrunn

Vår reise begynte i 2023

Siden oppstarten i 2023 har vi i leksmart.no skapt et stort utvalg av høykvalitets leker, klatrestativ, lekehus inspirert av Montessori-pedagogikken. Vi tror dette engasjerer og inspirerer ditt barn og trigger dets ønske om å lære. Vi er opptatt av å finne produkter folk forstår, ser verdien av og som varer lenge. 

Vi verdsetter kvalitet, sikkerhet og estetikk, derfor jobber vi hele tiden med å forbedre utvalget i nettbutikken vår, slik at dette kommer mer og mer tydelig frem.

Vårt verdiforslag

Hva står vi for?

Øyvind Nordseth Westbye som står bak leksmart.no, har selv gått i Montessori-barnehage og -skole og har, sammen med sin kone Anne, som mål om å bruke design, psykologi og teknologi for å få enda flere til å se hvordan denne filosofien hjelper våre barn.

Høykvalitetsproduktene vi selger er laget av naturlige materialer på bærekraftig vis. Glede, god fysikk, smidighet, utholdenhet, selvstendighet og nysgjerrighet – dette er egenskapene som vi tror leksmart.no sine produkter vil hjelpe et barn til å utvikle.

Og du? Vi elsker feedback, så ikke nøl med å ta kontakt med oss om det er noe du er usikker på eller har lyst til å si fra om.

Hva tilbyr Lek Smart?

Hvorfor handle hos oss?

🚚 Rask levering

Vi vil at du skal bli fornøyd. Derfor tilbyr vi gratis frakt med 2-4 dagers leveringstid. Du kan også hente lagerførte produkter hos oss på Nøtterøy i Vestfold.

🌳 Håndlaget i Europa

Produktene vi selger er av øko-vennlig materialer og frie for kjemikalier. De er håndlaget på bærekraftig vis i EU og dekket med naturlig linolje og bivoks.

📄 CPC / CE-sertifisering

Er det noe vi ikke tar lett på, så er det barnas sikkerhet. Vi selger kun høysikkerhetsprodukter, testet på laboratorier og sertifisert.

🌱 Leker som varer lenger

Det er nok plast i verden fra før. Produktene er laget i tre, og vi ønsker å oppmuntre til mer bærekraftige leker, som varer lenger og som ikke ødelegger naturen.

Leksmart.no drives av firmaet Lek Smart AS.

E-post: [email protected]
Org.nr: 931 873 229MVA
Adresse: Parkveien 4, 3120 Nøtterøy

Vi kjøpte denne til barnehagen vår. Desidert billigste i sitt slag når vi sjekket pris. Den var enkel å montere og har tålt hyppig og kraftig bruk. Ungene elsker den ☺️
Nadia
Norlandia, Hessa
Jeg er veldig fornøyd med produktet og kundeservicen er helt fantastisk! Kan virkelig anbefale å handle fra denne siden😊
Pia
Asker
Superrask & gratis frakt

Vi tilbyr gratis levering, med 2-4 dagers leveringstid.

Håndlaget i Europa

Produktene vi selger er håndlaget på bærekraftig vis i EU.

CPC / CE-sertifisering

Er det noe vi ikke tar lett på, så er det barnas sikkerhet.

Leker som varer lenger

Det er nok plast i verden fra før. Produktene våre er laget i tre.